side_banner

nyheter

Ny studie viser at quercetintilskudd og bromelain kan hjelpe hunder med allergier

Ny studie viser at quercetintilskudd og bromelain kan hjelpe hunder med allergier

En ny studie finner at quercetintilskudd, spesielt de som inneholder bromelain, kan være fordelaktige for hunder med allergi.Quercetin, et naturlig plantepigment som finnes i matvarer som epler, løk og grønn te, har fått oppmerksomhet for sine potensielle helsefordeler, inkludert antioksidanter og antiinflammatoriske egenskaper.Bromelain, et enzym ekstrahert fra ananas, har også blitt studert for dets anti-inflammatoriske effekter.

Studien, publisert i Journal of Veterinary Allergy and Clinical Immunology, så på effekten av et quercetintilskudd som inneholder bromelain på en gruppe hunder med allergiske reaksjoner.Hundene tok tilskuddet i seks uker, og resultatene var oppmuntrende.Mange hunder opplever en reduksjon i symptomer som kløe, rødhet og betennelse.

Dr. Amanda Smith, en veterinær og en av studiens forfattere, forklarte: "Allergier kan være et alvorlig problem for mange hunder, og det er viktig å finne trygge og effektive behandlingsalternativer. Vår studie viser at innhold av bromelain Quercetin-tilskudd kan tilby en naturlig og relativt lavrisikoalternativ for å håndtere allergisymptomer hos hunder."

Mens mer forskning er nødvendig for å fullt ut forstå de potensielle fordelene med quercetin og bromelain for hunder med allergier, legger denne studien til den økende mengden av bevis som støtter bruken av disse naturlige forbindelsene for å fremme helse og velvære.

Quercetin-tilskudd har blitt stadig mer populært de siste årene, med mange som tar dem for å støtte immunforsvaret, redusere betennelser og forbedre den generelle helsen.Noen matvarer er naturlig rike på quercetin, så du kan inkludere denne forbindelsen i kostholdet ditt.

I tillegg til potensielle fordeler for allergier, tyder forskning også på at quercetintilskudd kan ha antivirale og antikreftegenskaper, men mer forskning er nødvendig for å bekrefte disse effektene.I tillegg anses quercetin-tilskudd generelt som trygge for de fleste når de tas i passende doser, selv om enkeltpersoner alltid bør konsultere en helsepersonell før du starter et nytt kosttilskudd.

Ettersom interessen for naturlig helse og velvære fortsetter å vokse, kan forskere fortsette å utforske de potensielle fordelene med quercetin og bromelain for mennesker og kjæledyr.Som alltid er det viktig å nærme seg ethvert nytt supplement med forsiktighet og søke råd fra en kvalifisert profesjonell.

quercetin for hunder


Innleggstid: 26. februar 2024

Forespørsel for prisliste

For spørsmål om våre produkter eller prisliste, vennligst legg igjen din e-post til oss, så tar vi kontakt innen 24 timer.
forespørsel nå