side_banner

nyheter

Oppdag magien med yucca-pulver: en viktig rolle i dyrefôr og kjæledyrfôr

I dagens dyrefôr- og dyrefôrmarked får yuccapulver, som et viktig kosttilskudd, gradvis folks oppmerksomhet og gunst.Ikke bare er Yucca-pulver rikt på næringsstoffer, det har også en rekke fordeler som har en positiv innvirkning på helsen, veksten og utviklingen til dyr.Denne artikkelen vil beskrive fordelene med yuccamel og gi eksempler på dets viktige rolle i dyrefôr og kjæledyrfôr.

1. Fordeler med Yucca Powder

en.Rik på næringsstoffer
Yuccapulver er rikt på protein, vitaminer, mineraler og andre næringsstoffer og er en proteinkilde av høy kvalitet.Den er rik på aminosyrer, spesielt lysin og treonin, som spiller en viktig rolle i dyrs vekst, utvikling og immunfunksjon.

en

b.Fremme fordøyelse og absorpsjon
Yucca-pulver er rikt på cellulose og enzymer, som kan fremme fordøyelsen og absorpsjonen av dyr, forbedre tarmhelsen og redusere forekomsten av sykdommer i fordøyelseskanalen.

c.Forbedre motstand mot sykdom
De aktive ingrediensene i yucca-pulver har antioksidant-, anti-inflammatoriske og antibakterielle effekter, som kan forbedre sykdomsresistensen til dyr og redusere forekomsten av sykdommer.

2. Den viktige rollen til yuccapulver i dyrefôr

b

en.Fremme vekst og utvikling
Tilsetning av en passende mengde yucca-pulver til dyrefôr kan forbedre næringsverdien til fôret, fremme vekst og utvikling av dyr, forkorte fettsyklusen og forbedre avlseffektiviteten.

b.Forbedre fôrutnyttelsen
Enzymene i yuccapulver kan hjelpe dyr til å bedre fordøye og absorbere næringsstoffene i fôret, forbedre fôrutnyttelsen og redusere fôrsvinn.

c.Forbedre produktkvaliteten
Ved å tilsette yucca-pulver forbedres muskelkvaliteten og kjøttsmaken til dyr, noe som forbedrer kvaliteten på kjøttprodukter og øker markedskonkurranseevnen.

For eksempel: I svinenæringen tilsatte noen bønder yucca-pulver til fôret og fant ut at grisenes veksthastighet ble betydelig akselerert, kjøttet var mer mørt, og helsen til grisene ble også betydelig forbedret, noe som gjorde at bøndene ' Økonomiske fordeler har blitt forbedret.

3. Den viktige rollen til yuccapulver i kjæledyrmat

c

en.Forbedre kjæledyrs immunitet
Å tilsette yucca-pulver til kjæledyrfôr kan forbedre kjæledyrets immunitet, redusere risikoen for å pådra seg sykdommer og forlenge kjæledyrets liv.

b.Forbedre hårkvaliteten
Næringsstoffene i yuccapulver kan bidra til å forbedre kvaliteten på kjæledyrets hår, gjøre det jevnere og mykere og redusere hårtap.

c.Fremme fordøyelse og absorpsjon
Tilsetning av yucca-pulver til kjæledyrfôr kan fremme fordøyelsen og absorpsjonen av kjæledyr, forbedre tarmhelsen og redusere forekomsten av sykdommer i fordøyelsessystemet.

For eksempel: noen kjæledyrmatmerker har lagt til yuccapulver i produksjonen.Etter en periode med fôring er kvaliteten på kjæledyrets hår betydelig forbedret, fordøyelsessystemets problemer er redusert, og kjæledyrets generelle helse er forbedret, noe som har blitt godt mottatt av kjæledyrseiere..

Sammendrag: Som et viktig kosttilskudd spiller yuccapulver en viktig rolle i dyrefôr og kjæledyrfôr.Ikke bare er den rik på næringsstoffer, den har også en rekke fordeler og har en positiv innvirkning på dyrs helse, vekst og utvikling.Jeg tror at etter hvert som folk tar mer hensyn til kjæledyr og dyrehelse, vil yucca-pulver bli mer brukt og promotert i fremtiden.


Innleggstid: 12-jul-2024

Forespørsel for prisliste

For spørsmål om våre produkter eller prisliste, vennligst legg igjen din e-post til oss, så tar vi kontakt innen 24 timer.
forespørsel nå